Monday, August 3, 2009

We're Back!!!!!

Salam...tajuk entry tok menceritakan segala-galanya...lamak2 tok kmk urg(Leikagago team) gago gilak ngan tugasan wedding hinggakan xda masa nak molah outing..so ari marek kebetulan ada masa terluang nak outing...so kira nak main strobist agik skali la..seperti biasa mun madey molah photoshoot mstila ada Cik KIKI as model.. sebab nya duak tok ada chemistry bah...hihi msti ktk ingga nenga dak KIKI...so lam entry kali tok cuma gambar syok sendiri jak di engkah lam tok..haha..hasil2 lain akan dimuatkan ke dalam blog photography saya...so singgah2 la ke sia lak k...enjoy!!!




pabila duak tok dah bertemu...camtokla jadinya...


Kiki beraksi...


aksi ala rockers...

so sapa2 yg asa nya ingin nak join photoshoot kmk urg sila2 lah calling2 k..hihihi..

6 comments:

sony said...

Salam Bro..nice works..ada ngr gmbr dlm blog leika gago...tahniah..ktk 2 kiki tok ng x dpt temu..tapi xpa lh..ktk 2 ya ng fotogenik..hehehehe

mat said...

memang tema utk outing kali tok, "Rockmania"...

AmirFX said...

chemistry? tak duak ada ambik kimia ka? haha.. guro jak... Nway, aku tgh ngumpul duit meli DSLR juak time tuk.. tunggu jak kita outing sama... hehe...

madey9600 said...

sony-thanx bro...fotogenik ka..haha kiki ya fotogenik la tapi aku ya kali foto apa pun ntah..haha

mat-haha yalah rock on!!!

amirfx- ko bok tauk kmk duak tok ahli kimia..bli gik dslr ya..dpt outing gik eh

Big Momma said...

ambik anakku si cengal jadi model, bolehkah? he he he he

madey9600 said...

big momma-boley..boley..mak si cengal ya pun boley jadi model hahaha