Thursday, August 13, 2009

I'm invited......

Salam..haha..punyala gempak tajuk tok eh...hehe sbenarnya xla da papa..suka2 jak engkah tajuk raget2 cmya...so cmtok critanya tek..Unimas telah dijemput oleh sebuah syarikat pembekal yang ternama dari Kota Kinabalu Sabah aritok tek..kira syarikat tok nak molah satu product launching n demo la skali di Summerset Gateway..3 org telah terpilih utk pergi ke product launching ya and i'm one of them..rasa bertuah la pulak aku tek sebab tok kira program tertutup la juak sbb nya on invitation only..di majlis tok tek fuuuhhh punya la byk mesin2 nak canggih2 eh..apa yg paling menarik minat aku adalah aku dpt nangga camney sesuatu custom album dipolah 1st hand...salu kita nangga hasilnya jak nak..so kali tok aku nangga proses molah nya...huh punyalah susah n perlu sabar molah custom album eh..nak lain ya seperti biasa jakla demo2 n penerangan..apa yg memuaskan hatiku adalah nama Leikagago photography telah diperkenalkan to syarikat pembekal tok..bertapa sukanya sidak organizer tek bila tauk aku tok seorang photographer sebab produk diperkenalkan aritok tek nang berkait rapat la ngan bidang photography iaitu custom album.....so apalagik aku tek alu bertukar2 business card la hihi..sampey ke sabah nun la nama Leikagago Photography oleh aku tek haha...xdapa nak dipadah gilak selain aku byk berolah jak kat tempat ya tek..hihi..thanx to Unimas sebab telah milih aku utk ke majlis ya n sorry to the organizer sbb aku xpat pergi ke dinner ya mlm tok as i'm not feeling that well...huh xpernah ku menolak dinner invitation eh...nak lain ya layan gmbar berolah ku jak lah...


tokla nak dipergi ku tek...



hasil daripada printer Konica Minolta



mesin2 diperlukan utk molah buku n custom album more than RM25k


Mr. Fredrick demo on how to molah hard cover


proses membukukan hasil gambar-custom album


memotong mengikut saiz



menyatukan isi with the hard cover...


taaadaaa.....dah siap pun....


tok mesin molah buku yg x makey hard cover...tok senang jak molah haha


haha sempat juak promot nama...


alu k nya presentation nama aku eh..smua la knal madey9600 kat sia

3 comments:

AmirFX said...

best ehh... mun g sabah kelak invite aku sekali... kelak aku jadi pemerhati bebas jak.. haha..

sony said...

Salam Bro..wahhh brtuah nr ko dpt prgi mjlis ya..dpt ngr cdk molah custom album gik ya...tapi hrga mesin ya ng boleh thn...geram ku ngr gmbr d upload ko..mun gik ada gmbr2..uplod gik..hehehe..so lucky!

Adey said...

aku nk bli haha...makei nama LG mintak diskaun huhu