Friday, February 27, 2009

Jangan delete!!!!

haha...salam sejahtera...hari ni saya nak cakap ckit tentang photography(huh!bunyi mcm terer)..msti ktk urg salu jak tersnap gmbar yg dikira kurang menjadi nak?haa..diharap jgnla didelete gmbar ya..sayang ngan shutter ktk urg ya eh..knek tok kan dah ada byk software pakey mengacakkan gambar ya...so gunakanlah kreativiti ktk urg...msti ktk urg akan mdah ktk urg xpndey nak guna software2 tok..samala ngan aku xpandey but editla seminima yg boleh utk menaikkan lagi kekacakkan gambar ya...so rajin2la xplore k...hargailah hasil gambar ktk urg...



tok adalah antara hasil gmbar candid yg x menjadi..
blurr n stengah muka..


olahan yg minima...


lagi contoh yg boleh dibuat..



biar org kata gmbar kita x menarik...yg penting nya menarik dimata kita...

4 comments:

edzura said...

thanks for the info pi yalah kamek tok malas na nak ngedit tauk sik jadi. cemne ya? kekekeke

publicadz said...

byk sof\tware utk edit. mun mok, boleh pakey picassa. main click2 ajak. tp simple editing lah...ehehe

mat said...

gambar mun sik kacak diambik bukan bermakna sikda kualitinya...terpulang kepada org yang pandey mengolahkannya....

AmirFX said...

Wowowooo.... Best ehh... Makseh byk2.... Duhal cemya nak molah mun salah ambik gmbr... Tq bebanyak...