Monday, February 16, 2009

Blogger spyshooted....


spyshooter tertangkap

Haha...seperti biasa hari belentine nang boringla bagi aku..sebabnya biasalah xda can k dating..hehehe...mun ada tek xla ku boring..ok xpa berbalit ngan cita spyshoot..misi ariya tek nang nak kua2 spyshoot couple2 la...so arah tuju pertama nang waterpran la but unfortunately weather mcm jak nak ujan..so mission waterpran aborted...switch to the spring...
masok2 jak ke spring tek seperti biasala, org bolela dikatakan rami...but tang mcm xda suasana belentine jak..but setibanya aku kat tgh2 shopping mall ya tek alu nampakla ada bebola love besarnya...wah!!tok bok belentine..but still nampak gloomy jak..x terang jak tmpat ya..beredar la aku tek dari tempat ya...tkejutla aku tek nangga ada la sm1 ya tang kiut jak rupanya...rupa nya maok x mok jak senyum...cek2 tek jeng...jeng..jeng...miss oren kita duhal..sapala gik mun x KIKI...tang takut2 jak nya nak negur kita(yeeeaa kita gik dipadahnya takut salah org...sak jak nya)


jgn berleter oi...


my new pren kiki n zie


pa gik nya duak tok



nang xpat nangga camera


so bertegor la kmk urg tek...nya ngan sapala gik mun x girlpren nya Zie ya..hehehe..cakap2la kmk urg tek (huh mcm dah lmk knal kmk urg tok)...nang sporting juak Kiki n Zie tok walaupun bok knal melalui chatbox jak...so apala gik bergambor2 la kmk urg..n x lupak juak smpat juak dak 2 ya knak spyshoot time meli donut....apapapun nice to meet u oi kiki n zie...


kan da kenak spyshoot


ceh sedar juak

2 comments:

Redbloodsnow said...

Hahahaha..ya bok paparazzi bertauliah kowh madey..lalalaal :P

ktk duak adik ktk nang bez!!! frendly cam mek duak kiki juak..huhuhuhu

[ LADYKiKi] said...

yahhhhh.. kacak gambar mek lok.. hehehe (perasan muji dikpun aaaa)


mek cilok pix tok oii