Wednesday, April 1, 2009

Lunch wit Lady KIKI...Cheeewaaah!!

salam...aritok tek aku bz la kit..kelam kabut jak asa..nendaknya gago ngan kerja kat opis..kakya gago gik nak renew road tax...aku tok nang ada malas kit bab2 renew roadtax tapi memandangkan knek tok ari2 ada roadblock so mengalah juak la aku...
selesai jak ngantar dokumen ngan kwn aku utk nya renew k aku terasa lapar la pulak aku tok,trusla aku ajak Cik KIKI kita ya gi lunch sama..nak mbak Zie juak but Zie da ada appointment ngan geng lain..so kuar berdua la kmk tek hehe..destinasi adalah rojak Kuchei..tempat x jaoh dari King centre..kira 1st time la aku ke sia..so apa lagik layan rojak laaaa.....


gambar dicilok dari blog KIKI


Rojak Kuchei




tok bukan candid..tapi nang posing..(xpat di candid nya tok)


7 comments:

[ LADYKiKi] said...

madey jaik nak kalerr hpon ktk.. dah muka mek jaik.. lalu jaikkk da jak upa mek oiii.. hahah

sikpa lah hahahah rambut mek entam jaik ya.. hahah tedah rambut g slh

madey9600 said...

henpon lamak oiii...nang blom rezeki ktk diambik gmbar k camera kacak haha...terpaksala k camera hp nak 2mp ya jak

[ LADYKiKi] said...

hehehe ok² sikpa..lak mek da kacak² lak bok k camera ktk..hehhee

vivian said...

nyaman!

Audio said...

yerRRR mala mbak kiki ngedet eh ehek XD

publicadz said...

abg madey, update lokasi tok dekat sine? bok dengar kuchey ada bukak dekat area king centre. salu makan di batu lintang ya jak... ehehe.. thank you...

madey9600 said...

Audio- haha...lepak2 mkan jok oi!!

publicadz-lokasi rojak tok kat building blakang pasar Unaco king centre