Monday, April 6, 2009

CEMAS!!!...Merajuk daaa nya....

Salam..hari yg memenatkan bagi aku...palak ku nang pnoh ngan tensen jak aritok..dahla kerja byk kat opis, skamot gik pandey merajuk ngan aku...apaadaaa...ntah pahal nya pandey majuk ngan aku aritok..cerita nya cmtok..kira ujong mggu tek aku nang ada plan nak shoppingla utk skamot..kira nak beli brg baru k nya la..xla skomot jak ada gadget baru..so aku tek kira nak beli kasut baru k nya..tapi haruussla sebey lok tol x..ada beberapa dsign kasut ku bekenan,tapi aku plan nak pikir lok..haha (berkira juak aku tok)..so kira tek aritokla aku nak beli kasut pakey skamot tek tapi memandangkan byk gilak kerja n aku blom gik molah decision kasut ney cantek so aku plan nak nanggoh la shopping tek..balit mkn tgh hari tek aku bersama geng2 penyangak tiba2 dikejutkan dengan amukan skamot..nang xpat tapok gik marahnyatek..so terpaksala kmk berempat tek beronding benar2 nyetel hal tok...Alhamdulillah smua nya setel dengan aman..berikut adalah detik2 cemas rundingan kmk urg ngan skamot tek yg sempat digambar oleh rakan2 penyangak...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


skamot (bukan gambar di hari kejadian)


eden berusaha memujok skamot...



merajuk x dibeli kasut baru..alu pancet time panas terit


ahernya setel daa....tauk2 jaknya nak pancet time panas..

p/s: sapa2 ada keta ya jgn2 jak polah rendah gilak...sengsara nyawa nak nuka tayar mun pancet hahaha

hehe...so tok la antara list2 upa kasut yg aku plan nak hadiah kan ngan skamot...so hope u guys dapat brik pandangan k...smuanya bersaiz 17 inci...


calon 1


calon 2


calon 3


calon 4

8 comments:

aya_snooter said...

wow...nang merajuk besar skamot kitak ya bah!hekk..boh beli 17..beli 22 ok sik? ehekkk..calon 1 ya cantek juak ohh!

AmirFX said...

Yohh... Skamot kau ya nang nelan apek kah apa nak makei smp kasut saiz 17... haha.... Nice lah mun skamot dah makei kasut saiz 17 ya... Calon 1 ngn 4 undi dari sidak kpg. Gitak...

zaputra said...

pa beta skamot tek..? gik berulam ati lah nya.. cian, by d wy calon 1 ya nang kow2.. mkin d btng aik nun byk gik.. hee3. *option.., mun blu stripe ya xcngce ngn kaler red neon... wwahhh..!! killer gik bro.. asakti skamot ia sik tdo smalamn ngecok kasut nye.. mun d myy tok budgetnye more/less set kat 2k++ jwak lah, cnun ??

edzura said...

i vote for calon 1! hehehehe

[ LADYKiKi] said...

mun kmk nak.. mek suka calon yg ke 3 n 4 ya..

if bena nang k calon bini.. kmk prefer yang 4.. haha sakkkk nak lain tahan hati jak.. hahahah pa tek 4 last.. pasang g ko yang ke 5.. siappp!!! haha~ ke sia indah tek aaahh

zEn Eizan said...

ingat pa benda skamot tek, hehe ... salam kenal ...

achika said...

No 3~~~ aaa boh majuk aaa~~

publicadz said...

colan number 1 nanng top of the list.. advan ya... nang ngamlah ngan wira...

tp Yik Seng mmg the best place utk shopping rim... ada installment ma.. ehehe.. thumbs up for Mr. Tony and Wife!! ahahaha...