Tuesday, June 16, 2009

Pengilan Audio n meet the bloggers....

Salam...asanya lom terlambat la nak ngucapkan selamat pengantin baru to pezal a.k.a. audio n shitah...huh jal tinggal aku sorang gik korem kita nak tinggal single tok eh!!!!uwaaaa!!!kempang ati ko..haha...so majlis tok nang meriah...datang kat civic ya asa nangga majlis lam rancangan nona jak eh..nang happening...apapun tahniah pezal..


grand x?..pelamin jak dah tauk betapa grand nya majlis tok...


haha...gambar ngan pengantin nang wajib..amik berkat huhu

selesai jak majlis audio kira nak balit la tek...tapi tiba2 jak amirfx embak begambar..nya madah rami gik blogger ada kat sia...so kira aku tek blogger yg x pemes so ingin la juak nak knal2 blogger2 lain yg ada tek amirfx,rudy,felicia,big momma,mis tikot...mmm sapa gik ow....sik ingat gilak eh.sori sebab kmk x ingat..tapi muka ingat la..haha..maklum la bok jumpa...haha so apa lagik begambar sakan la kmk urg tek...apa pun nice to meet u all..boh jerak eh...



blogger unite...huhu



pokok juak dipilih dak tok eh...

7 comments:

AmirFX said...

Wasehhh... Gmbr aku jadi spiderman ya juak d engkahnya... haha... Gila ehss... Nway, mun ko nak carik model spiderman roger2 jak aku... haha.... Kelak temu gik...

Big Momma said...

semuga kita berpeluang bertemu kembali.... he he

madey9600 said...

amirfx- haha...dah ko ya ingin gilak begambar kat pokok..nahh amik kao...

Big momma- klak2 ada la jumpa gik...menggegarkan suasana...haha

Ms Tikot said...

Hehe... kacak juak gambar kat pokok ya.

Felicia F. Ramzi said...

nasib sik ngkah 'gmbr' sensasi melok bunting ya hoh..ada kamek kenak kepong bini orang lak..eheh

madey9600 said...

haha..gambar ya kat rudy..mun ada kat kmk tek memang terupload kmk gmbar ya....jeng3

f.i.e.z.a said...

hye madey..kmk tok fieza nok k kebaya purple ya..mek kopipes aaa..kacak pics ktk eh! =)