Monday, June 8, 2009

Leikagago lepaking with LadyKiKi...cheeewah!!!

Salam...lamak juak da x update blog tok eh..kesibukan ngambar wedding org jak dalam minggu tok..so aritok xmokla crita pasal ya lok..kepak lom abis gik tok..haha..so marek kira nak rehat jak kat umah...nak kuar pun xda idea nak g cney2..tiba2 jak aku trimak 2 sms ..duak2 ajak lepak..haha..Rudy ajak lepak kat bombay masala...i tok mun pasal bombay masala ya nang no hal..lagipun tempat ya dkat jak ngan umah i tok hehe..biasala dah nama kepak nak jln jaoh ya nang x laratla..sms cgek gik tek dari LadyKiki, nya ajak gi McD...ada juak rasa nak gi McD sebab da lamak x mkn sia...but Rudy tek da ajak kat Bombay so aku rogerla KiKi mun nya mok join (lain kali kita g McD orait?klak kmk lanja ktk haha)....KiKi pun no hal nak join sia...yala ku muji KiKi tok asal d roger jak nang orait pun.haha..KiKi pun dah apart of Leikagago team n family..tapi nya tok lam model department..haha..kira model Leikagago la tok..so berkumpol la kmk urg kat Bombay Masala but Rudy balit awal kit sebab ada urusan ckit..balit jak rudy tek adey pun datang....muka adey jak x sempat di snap..ahha..so continue lepak la leeyas,jun,adey KiKi n me..cakap2 sambil minum2 k ngilang kepak jak kmk urg ..haha...so x lamak la kmk urg lepak kat sia lam 7pm smua beredar nak rehat...hehe





aksi2 berolah didepan camera haha...



wajah2 kepenatan

2 comments:

AmirFX said...

Wasehhh... Camera dah baru lens pun baru... Bila nak ambik aku jadi model tek... haha... Guro jak...

[ LADYKiKi] said...

hehhe ada pix ya.. kacak² hahaha