Tuesday, March 17, 2009

window shopping!!!

Haha...balit jak aku dari Kuching specialist dgn rasa kecewa tek nak, alu aktip jak aku ngan eden nak gi raon..jam da kol12pm..prut pun dah berkeroncong...niat di hati tek nak nyebal mi mushroom..sampey jak kat blakang rvrside bahbahbah tutup indah kedey ya..apa tok..nang kuciwa jak2 aku..so beralih ke SCR jak la mkn..selesai jak mkn pergi la kmk duak nyambong raon..kira window shopping la..pergi ke spring...sunyi jak kat sia..


Nikon D90


posing ngan D90 lok..<-- khas utk achika

punya la boring aku kat spring ya..so beralih jak la ke S.P. ney tauk ada benda best..da nama window shopping nak..smua tempat nak dipergi kedong cuti..




spot yg harus dipergi oleh aku bila kat S.P.


masok wish list aku tok...


sandal yg dibeli oleh eden...dah beli brg xla window shopping gik!!!

yah senyum da si eden tek lekak meli sandal ya tek..aku jak x bli papa..so ari gik awal ajakla aku si eden tek mengembara ke Rvrside..haaa...nya tek da bli brg nya so tok turn aku la gik...pergi la kmk duak ke kdey boling rvrside ya...huh punya la best...byk bola la...abisla tokey ya ku tyk mcm2...so aritok la aku molah appoinment nak bli bola ngan nya tek..hehe..x saba nak ada bola baru eh...


cobala smua tok aku pun...


waa...bola idaman kalbu...mahal gilak...


tokla nya..bakal ku amik aritok...hahaha

4 comments:

AcHiKa said...

yerrRRrr nya gamba ngan NIK eh~~~ pewwwiiittt~~~

AmirFX said...

Geram juak nangga bola boling ya.... Brapa rega nya dir??

Redbloodsnow said...

Madeyyyyyyyyyyyyyyy..mek geram gilak² aie ngan Nikon D90 yaaaaa...dlm mimpi jak kowt mek dpt miliki nikon ya..hahahahaha

madey9600 said...

am- mun ko beli nak pakej biasa lam RM350 serta kasut n bag

zie- dpt ktk meli nikon ya..dslr knek tok x semahal dolok gik