Tuesday, March 17, 2009

I'm back!!

Salam semua!! haha..best 3 hari cuti eh...ilang smua tensen2 lam palak...so xdala byk aktiviti aku sepanjang cuti tok tek..nama jak cuti tapi byk diabis ke umah jak masa eh...nak rehat katakan..
cuma ari sabtu tek jak la aku kuar sekejap main boling pakei melepas tensen aku...
so marek kira boringla aku kat umah..urg lain smua kerja..kwn2 smua kerja...huh boring gilos eh...
so seperti biasala aku ajakla partner in crime aku (eden...dah berpakat cuti sama kmk duak marek) kluar raon2...haha..biasanya mun aku boring pelik2 jak polah aku..so marek aku pergi ke kuching specialist..hehe..nama pun da boring alu la aku mdah ngan eden aku nak xray aku mpun..hehehe dah xda keja lah ya..*para blogger skalian harap jgn ditiru perangey ini...menyusahkan para2 doktor dan nurse jak..hehhe*





molah2 muka mcm perlu knak xray..hehe


lam bilit xray pun sempat bergambar

abis-abis jak ku knak xray punya la frust aku bila dak nurse madah doktor nak molah report ya cuti so terpaksala nunggu 2-3 hari...heh!alu xpat la aku bergambar ngan paru-paru aku tek..kehkehkeh...
dengan muka frust aku tek alu beredarla aku dari sia...mengorak langkah seterusnya....kemana? haha...nantikan seterusnya.....hehehe

1 comment:

AcHiKa said...

aaaaaaa sukati nya jak main xray~~~ eeee~~~