Friday, March 13, 2009

Jalan-jalan...cari weapon...

Salam smua...aaaa aritok aku nang boring gilos kat opis..sik senang dudok jak aku kat opis tek..so apa gik bermula la langkah ku nak kuar ngilang rasa boring..cun2 juak aku perlu pergi ke bank kat wisma saberkas sebab ada ckit urusan perlu diselesaikan..so seperti biasa la me and my partner in crime (eden) memanjangkan kaki kuar dari opis awal...hehee..perlu awal sebab ari jemat hehehe...selesai jak aku ngan urusan di bank tek lajula aku memula kan langkah ke kedey camera berdekatan....apa gik sebey weapon la...punyala rindok ati nangga byk weapon...huh best!!!


wow...canon!!!




whiteside very good!!


testing2 lens tok..USM tuu...best gilos..




spyshooter in action!!


idaman ku...50D tuu...


ney achika tek...nah..tok k ktk


nak ney ow??? tungguuuu...!!!


yah..tertangkap!!!farid a.k.a. ono lucille band...

huh jalan2 aritok nyoh ati kin geram jak...x sabar nak bli weapon baru..hehe..kepak2 jalan...trus la kmk duak bergegas gi smayang jumaat...

4 comments:

AcHiKa said...

eeeeeee tunjok la nok sebelah ya (D300)~~ ngaco jak tgn ktk ihh~~~ :P

AmirFX said...

Sabar... Kelak2 dpt juak ko Canon 50D ya... yerrr... Alu kompom Canon... Nway.. Aku sik tauk juak nak ney sigek best p aku mok try A900 Sony kelak....

publicadz said...

50D would be a great choice... tp nikon pun okay juak. mun nak ambik kira pengalaman kompom 50d lah... 50D jak sia..ahahaha...

p/s: 18th tok ada possession @ tokong kat wayang street. ptg. spyshoot?

Audio said...

Aok..sabaa.. klak2 boh lupak beli jak D90 ya ehek XD