Wednesday, March 24, 2010

Skamot ku...hehe...

Salam...kegilaan ku ngan kereta balit tok telah molah aku bersemangat balit nak ngupdate blog tok eh..marek abis jak aku berangan-angan ngan kereta baru eh...entah dapat ka x tuhan jak tauk eh...mun ada rezeki adala...hehe..so untuk x ngecik ati geng keras, aritok aku nak update pasai geng keras aku skamot ya...huhu...kcik ati si perwira ku ya namanya lamak x disebut lam tok...haha...so nak update latest upanya lok aritok...

skamot....

tokla upa skamot knek tok..xda byk beza gilak...cuma nya ada tinggi ckitla dari dolok...x tahan mbak keta rendah gilak..dah tua baa..rim juak ditukar...tok rim jipun so nya ringan gik dari rim aku dolok..walaupun rupa nya agak oldskool tapi ringan ya penting woooo...hehe..tapi InsyaAllah coba nuka rim yang agak ke VIP'an dalam sedikit masa lagik hehe..walaupun rupa skamot stendet gaban tapi ada smthng yg best bagi ku lam perubahan tok...huhu..stelah sekian lamak aku berkecimpung lam dunia keta ahernya ada juak aku benda tok...nak tauk apa?...jap aaa..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Adjustable woooo....x sempat ngambar nak depan

haha..tok la yang nyoh aku syg gilak ngan skamot..mcm2 da dituka...tunggu aaa skamot..ada gik upgred ter baru lak..hehe...so yajak la update terbaru skamot..sehingga bertemu lagi dilain rancangan...tata...




8 comments:

Beautiful Stranger said...

kim salam dgn skamot ah...
rim lamak ney? mintak..

madey9600 said...

rim lamak dah diengkah kmk tepi jeraya jak ariya

Kal Jis said...

yerrrdehhh.. skamot dpt sparepart baru.. suk lah skamot di hari raya pastuk hehehe...

Faizal n Fashitah said...

yerRrr skamot..lamak sik nangga skamot ya hehe. Lak la ku numpang skamot hehe..

madey9600 said...

kaljis- huhu...harap spare part ya tahan sampey raya lak haahaha...

fnf- tumpang jangan x numpang...mun x aku k opa ko ka hahaha

Beautiful Stranger said...

yerrrrr...coba berik dgn kmk koh..
hehhee mejin2 viva mek k rim besar. hahahaha

Beautiful Stranger said...

GAB ya lah nak d survey oleh deng mek lok pake neo nya. tp bila survey cina ya madah RM2000 harga nya. mena ndak ka.

Cne n brp ktk beli bah??

madey9600 said...

aukkk...kat nak 2000 la ye...