Thursday, September 3, 2009

Macam2 ada.....

Salam...lamak juak da ku x update eh...biasala..ada gago kit..so aritok ku xmok nak crita panjangla...mcm2 jak aktiviti ku spanjang minggu tok tek...nyuci lantey la ngecat umah la..biasala..nama dah time nak raya..lam best2 ku molah kerja umah sambil nangga the Incredibles tangada jak adik ku call madah keta klisa kakak ku a.k.a ninja turtle "gedebum" a.k.a xciden knak langgar dari blakang..huahua..alu xnangga cita lagik la aku..bergegas jak ngagak tempat kejadian..dahla ujan lebat time ya..lebor laor jak aku kat lua berondeng..harap jak ati ku adik ku ada ngambar suasana rundingan damai lam ujan cek2 xdo gambo jang..xpat la ngkah lam tok..so urg nak langgar ya tek ngakuk salah n nya akan mayar kos mikik ya...huhu nasib...


tokla upa bontot knak langgar ya..huhu..

abis da crita xcident..so marek kira langkah kanan bagi ku la, geng blog ku iaitu Vivian or avar ngajak aku g sungkey sama..nya nak blanja ku mkn pizza sempena nya dpt 1st gajinya..terpaksa aku squeeze jadual aku sebab ajakan ya short notice gilak...pizza punya pasal i on jer...hehe..aku,avar n gereknya mkn d pizza hut supermall jak nak amik dkat jak..punyala rangkak, badan 3 tapi order mcm 8 org mkn, haha..anyway thanx sis...
so sapa2 lom knal sapa vivian tok silalah ke blognya-->vivian's blog


huhu xpat ktk nak tapok muka ktk ya..huhu


lengis daa...

balit nya aku dari sungkey, aku bergegas ke BDC sebab ada urg nak bli kitlens ku...aku jual kitlens sebab byk gilak dah lens lam simpanan..so biarlanya berjasa ngan photog lain darinya terperap lam box jak..nak best nya urg yg meli kitlens ku ya makey Canon Dslr yg otai iaitu model EOS 300D...aku nang ingin mena test camera lagenda tok..ahernya tercapey juak..ternyata performance nya nang gik boleh tahan walaupun dah ditelan usia..


Canon Eos 300D

so yajakla apa asa ku nak ngerepak..dah..dah..yajak k..babai...huahuahua

5 comments:

avar said...

waduh..waduh..napa snap muka gue...
nasib blur2 jak..hehehe
8 org? kmk wakil utk 2 org..ktk dan gerek mek..wakil utk 3 org..hahahas

khairul onggon said...

waduh2... nang otai eh.. nang dang setia org makei kemre ya.. hehehe...

madey9600 said...

avar-haha...nang gila kuasa kita tiga ariya ow..haha

krol-aok nang gik tiptop bena kemrenya..body boley kata scratchless...kagum ku..bunyi shutter pun gik fit

AmirFX said...

bok tdk jumpa ngan kau p lupak juak nak nanyak hal gmbr keta n ompuan lam tipon kau... hhahaaa... pagi tdk lupak makan kismis...

madey9600 said...

oit...gmbar ompuan n keta ney gik lam hp ku....nang byk na la juak lam hp ku ya...wakakaka